Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Conferinta Finantare.ro a ajuns la a treia editie la Iasi

18/05/2012

In data de 7 iunie 2012 va avea loc la Iasi cea de-a treia editie a Conferintei Finantare.ro, un eveniment devenit traditie in aria finantarilor si a managementului de proiect.

Viziunea asupra conferintei si de altfel intregul concept al acesteia sunt directionate spre stimularea si sustinerea dezvoltarii mediului antreprenorial din Romania, prin oferirea unui set optim de informatii selectate (prezentari, dezbateri) privind sursele de finantare pentru proiecte si managementul proiectelor.

In cadrul evenimentului se vor afla fata in fata specialisti in domeniul finantarilor si consultanti in managementul proiectelor cu peste 150 de reprezentanti ai organizatiilor, companiilor si institutiilor direct interesate de instrumentele disponibile pentru implementarea si dezvoltarea proiectelor lor.

Printre speakerii care vor fi prezenti pe scena la Conferinta Finantare.ro in Iasi se numara: Constanta-Nicoleta Bodea (Asociatia Project Management Romania), Augustin Purnus (Spider Management Technologies Romania), Melania Coman (Consultant si manager pentru proiecte cu fonduri europene), Radu Onofrei (Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene), Cristian Paun (Societatea Romana de Economie), Vasile Isan (Univ. “Al. I. Cuza” Iasi), Gabriel Mursa (Institutul Friedrich von Hayek Romania), Stefan Bargaoanu (Agile Coach), Tudor Pitulac (Conf. Univ. Dr, PMP), Arhimandrit Vitalie Danciu (Staret al Manastirii Golia din Iasi si director al Editurii “Trinitas”).

Pentru o mai buna informare cu privire la eveniment, programul acestuia, speakeri si inscrieri va invitam sa vizitati www.iasi2012.finantare.ro.

Sursa: Finantare.ro.



Toate stirile »