Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Newsletter nr. 4 - Proiect AsvilocPlus

21/02/2012

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est participa, ca partener, alaturi de alte 12 organizatii din Austria, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Slovenia si Croatia, in cadrul proiectului “Agentii ce sprijina valoarea sistemelor de inovare in economiile locale si regionale” finantat de Programul de Cooperare Transnationala Sud-Est Europa.

Atasat gasiti numarul patru al newsletter-ului dedicat proiectului, elaborat la nivelul parteneriatului international. Acest numar este dedicat implementarii actiunilor pilot in regiunile implicate. De asemenea, veti gasi informatii privind evenimente viitoare si noutati din domeniul inovarii.

Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa vizitati site-ul dedicat, http://www.asvilocplus.eu/ sau pagina dedicata de pe website-ul www.adrnordest.ro.

Newsletter proiect AsvilocPlus nr. 4 [EN]



Toate stirile »