Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Sesiune online de matchmaking intre spitale si companii finantate de catre Comisia Europeana pentru dezvoltarea solutiilor inovative in lupta contra COVID-19

07/04/2020

Consiliul European al Inovarii va organiza in data de 30 Aprilie 2020 o sesiune de ePitching, cu scopul de a conecta institutiile medicale publice si private cu startup-urile si companiile finantate de catre Comisia Europeana, care dezvolta si furnizeaza provizii medicale (echipamente de protectie, medicamente, kit-uri de testare, sisteme de ventilatie si monitorizare respiratorie) si tehnologii inovative precum: tele-medicina, solutii remote, inteligenta artificiala pentru analizarea datelor, managementului proviziilor, logistica. Toate acestea au rolul de a intari lupta impotriva COVID-19.

Acest demers se adreseaza spitalelor sau a institutiilor medicale care sunt active in aceasta lupta. Pentru inregistrarea la acest eveniment online este nevoie de transmiterea unui e-mail la aceasta adresa: bertrand.wert@ec.europa.eu, pana pe data de 8 Aprilie 2020.

Pentru mai multe informatii accesati link-ul:
https://ec.europa.eu/easme/en/hospitals-and-procurers-healthcare-join-eic-epitching-and-discover-innovative-solutions-fight-covid

Agenda eveniment



Toate stirile »