Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Lectii invatate din practica - Raport bune practici pentru dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial durabil si competitiv

18/05/2017

In prezent, este larg acceptat faptul ca nu este posibila copierea, pur si simplu, a practicilor de succes din alte parti. Eforturile de promovare a antreprenorialului trebuie adaptate nevoilor, conditiilor si culturilor specifice ale fiecarei zone in parte. Acest raport evidentiaza exemple care au fost adoptate cu succes pentru a promova cultura antreprenoriale la toate varstele, pentru a stimula expertiza antreprenoriala si pentru a construi un sistem integrat de asistenta antreprenoriala - trei domenii evidentiate ca fiind deosebit de importante pentru Regiunea Nord-Est din Romania.
 
Exemplele identificate in acest raport impartasesc convingerea ca noi ar trebui sa „dotam” copiii, tinerii adulti si angajatii existenti cu abilitati antreprenoriale prin educatie, rezolvarea problemelor si activitati participative. Chiar daca nu se implica in afaceri, aceste competente - munca in echipa, rezolvarea problemelor, creativitatea, planificarea - sunt mult pretuite de toti angajatorii si sunt din ce in ce mai mult cautate la locul de munca.

Raport bune practici pentru dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial durabil si competitiv



Toate stirile »