Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Concurs de aplicatii pentru platforme mobile 'EVRIKA MOBILE APPS CHALLENGE 2016'

02/11/2016

Centrul Europe Direct Nord-Est, impreuna cu structura gazda, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, organizeaza concursul intitulat EVRIKA MOBILE APPS CHALLENGE, Editia 2016, ce se desfasoara in perioada 17 octombrie 2016 – 15 decembrie 2016. Miza concursului este crearea de aplicatii pentru terminale mobile cu touchscreen (smartphone sau tableta) , cat mai inovative, pentru a contribui la dezvoltarea diferitelor domenii de activitate (educatie, turism, antreprenoriat, etc.). Acest concurs doreste sa stimuleze creativitatea si interesul tinerei generatii pentru domeniul IT&C, dar mai ales sa constituie o rampa de lansare pentru cei care doresc sa se afirme in acest domeniu si doresc sa ia contact cu potentiali angajatori si experti care activeaza pe aceasta piata, in Regiunea de Nord-Est.

Conditii de participare:

  • Varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani;
  • Elev, student, angajat sau nu;
  • Pasionat de domeniul IT&C;
  • Participantii trebuie sa respecte Regulamentul anexat si publicat pe site-ul oficial al competitiei, www.cedne.ro
  • Pot fi inscrise in concurs fie numai conceptul de aplicatie, fie o aplicatie functionala, cu precizarea ca implementarea functionala este incurajata, dar optionala. Insa, in cazul conceptului de aplicatie, prezentarea acestuia se va face obligatoriu sub forma de CONCEPT + DEMO + PREZENTARE;
  • Pentru dezvoltarea aplicatiei se accepta orice platforma mobila (orice terminal mobil cu touchscreen si orice sistem de operare);
  • Tema propusa nu impune vreo limitare de tehnologie, platforma sau limbaj de programare utilizate. De asemenea, precizam ca aplicatia poate tine de orice domeniu, fara limitari in acest sens.

Desfasurare concurs:

  • Inscriere la adresa europedirect@adrnordest.ro, prin completarea si transmiterea formularului din anexa;
  • Validarea inscrierii printr-un mesaj de confirmare din partea organizatorilor;
  • Prezentarea aplicatiilor (cu intregul lor mod de utilizare) in fata unui juriu format din reprezentanti ai Centrului Europe Direct Nord-Est, precum si specialisti in domeniul IT&C, in cadrul unei Zile Demonstrative, ce va culmina cu gala de premiere a castigatorilor.

Criteriile de apreciere

  • fezabilitatea si calitatea continutului (criteriul conteaza in proportie de 10% din punctajul total).
  • inovarea adusa de aplicatie – aceasta fiind apreciata prin gradul de noutate pe care il prezinta, functiunile noi si gradul de imbunatatire a calitatilor si/sau serviciilor fata de alte produse similare (criteriul conteaza in proportie de 30% din total punctaj).
  • designul aplicatiei – acesta fiind apreciat pe baza elementelor de estetica si ergonomie prezentate (criteriul conteaza in proportie de 30% din total punctaj).
  • modalitatea de prezentare – fiind urmarite claritatea si coerenta discursului de prezentare, gradul in care functionalitatea este demonstrata in fata juriului, calitatea documentatiei oficiale a aplicatiei, precum si a slideshow-ului sau a alternativei de prezentare alese de participanti (criteriul conteaza in proportie de 30% din total punctaj).
  • Primele 3 aplicatii clasate in urma punctajului juriului vor fi declarate castigatoare. Aplicatiile castigatoare vor fi anuntate si vor beneficia de promovare pe site-ul oficial al competitiei www.cedne.ro

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa utilizati email europedirect@adrnordest.ro sau tel. 0233 211 510.

Asteptam inscrierile dvs. si va dorim mult succes!

Regulament EVRIKA
Formular inscriere EVRIKA



Toate stirile »