Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

CONCURS DE FOTOGRAFIE: Sunt cetatean European - Ce fac pentru planeta mea?

22/05/2009

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est impreuna cu structura gazda, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, te invita sa participi la un concurs de fotografie dedicat schimbarii climatice, una dintre prioritatile de comunicare stabilite de Comisia Europeana pentru Statele Membre ale Uniunii Europene.

Uniunea Europeana face eforturi pentru a combate schimbarea climatica stabilind in acest scop politici proprii riguroase. Schimbarea climatica este o realitate si reprezinta una dintre cele mai serioase amenintari care afecteaza planeta. 

Cele mai vizibile consecinte ale acestui fenomen se manifesta prin: inundatii, furtuni , uragane, tsunami, zile caniculare, care vor deveni destul de frecvente, punand in pericol insasi existenta ecosistemului. Ce poti face? Lucrurile mici pot avea mare importanta.

Desi schimbarile climatice reprezinta o problema globala, totusi, fiecare dintre noi poate contribui la o schimbare in bine.

Participa si tu la competitia “Sunt cetatean European - Ce fac pentru planeta mea?” si ajuta la combaterea schimbarilor climatice! Acesta poate fi primul tau pas in ameliorarea climei Pamantului, iar acest lucru te va face sa constientizezi ce inseamna sa apartii unei comunitati europene care lupta pentru protectia mediului si se distreaza in acelasi timp!

Iar daca acest lucru nu este de ajuns pentru a te convinge, te asteapta premii atractive la aceasta competitie.

Termen limita pentru participare la concurs: 15 august 2009.

Detalii concurs



Toate stirile »