Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Scoala de afaceri pentru copii, editia a IV-a, 2016

15/04/2016

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est impreuna cu structura gazda, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, va invita sa participati la competitia „Children’s Business School”, Editia a IV-a, 2016.

Anul acesta concursul de proiecte de antreprenoriat se adreseaza tuturor elevilor din Piatra Neamt si va avea trei sectiuni:

I. Elevi din ciclul primar
II. Elevi de gimnaziu
III. Elevi de liceu

Pana luni, 18 aprilie 2016, institutiile de invatamant din oras, care doresc sa inscrie echipe de elevi in concurs, sunt invitate sa anunte aceasta intentie contactand Centrul Europe Direct Nord-Est, la datele de contact de mai jos. Formularele de inscriere pot fi trimise, numai de catre profesorii coordonatori, pana la data limita 9 Mai 2016, la adresa europedirect@adrnordest.ro.

Extras din regulament:

Conditii de participare:

Etapa I – Lansarea modulului de evenimente Children’s Business School, in data de 13 Aprilie 2016

Etapa II - La nivelul fiecarei scoli/liceu/colegiu, inscrise in concurs, se va organiza o preselectie de idei de afaceri. Dupa jurizarea tuturor ideilor propuse, conducerea institutiei (sau cadrul didactic responsabil desemnat) va alege maxim trei echipe (fiecare echipa poate fi compusa din maxim 2 elevi), care au propus cele mai bune proiecte de afacere. Coordonatorul va inscrie echipele prin completarea si trimiterea formularului de inscriere catre europedirect@adrnordest.ro. Termen limita: Luni, 9 Mai 2016.

Nota: nu se admit echipe formate din mai mult de doi membri.

Etapa III – Echipele alese vor reprezenta unitatea de invatamant si isi vor prezenta ideile de afaceri in cadrul ”Targului de idei de afaceri” din data de 17 Mai 2016. Acestea vor fi jurizate de catre reprezentanti ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, Enterprise Europe Network, Institutiei Prefectului Judetului Neamt si Camerei de Comert Neamt. In urma evaluarii, vor fi desemnate cate 5 echipe castigatoare din fiecare categorie (primar, gimnazial, liceal), care au prezentat cele mai inovative si eficiente idei de afaceri. Toti participantii la „Targul de idei de afaceri” vor fi recompensati.

Etapa IV – Cele 15 echipe castigatoare ale competitiei vor participa la Programul de instruire in afaceri din data de 19 Mai 2016.

Etapa V – In data de 20 Mai 2016, castigatorii competitiei vor participa la Programul de vizite la Expozitia Europeana a Creativitatii si Inovarii EUROINVENT si Centrul de Sprijinire si Dezvoltare a Afacerilor IDEO, din Iasi.

Asteptam inscrierile dumneavoastra la e-mail europedirect@adrnordest.ro sau tel. 0233 211 510. Mult succes!

Scoala de afaceri 2016 - Regulament

 Formular inscriere 2016



Toate stirile »