Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

1 Iunie European

30/05/2011

Centrul Europe Direct Nord-Est, in parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a organizat vineri, 27 mai 2011, o serie de manifestari pentru celebrarea Zilei Internationale a Copilului, reunite sub titulatura: „Europa – O scena de teatru”.

Destinatarii acestei manifestari au fost cei aproximativ 200 de copii cu cerinte educative speciale gazduiti de Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Alexandru Rosca” din Piatra Neamt, dar si elevii Scolii de arte si meserii din Petricani.

Manifestarile s-au desfasurat atat indoor, prin punerea in scena a unei piese de teatru in Sala de Festivitati a CSEI „Al. Rosca”, cat si outdoor, prin organizarea unui concurs de desene pe asfalt.

Scopul acestor actiuni este de a reitera valorile europene de solidaritate si responsabilitate fata de semenii nostri, de a incuraja manifestarile culturale de voluntariat ca factori de identitate europeana, de a ne reaminti ca 1 iunie - ziua internationala a copilului s-a nascut in inima Europei, la Geneva, dar si de a ne reaminti sa fim mai generosi.
Preocuparea constanta a Europe Direct Nord-Est ramane acea de a adresa mesaje europene consistente tinerilor si copiilor, in special, astfel incat seria evenimentelor adresate lor va continua.



Toate stirile »