Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

IMM Forum - 06 - 08 martie 2013, Bucuresti

06/03/2013

In perioada 06 - 08 martie 2013, Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza sub inaltul patronaj al Ministerului Economiei, IMM Forum. Evenimentul isi propune sa contribuie la simplificarea si imbunatatirea cadrului de reglementare, facilitarea accesului la finantare si incurajarea spiritului inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii acestora, prin crearea unei platforme de discutii intre toti reprezentantii sectorului IMM-urilor din Romania si autoritatile din domeniu.

Editia din acest an va fi complexa, fiind destinata atat antreprenorilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum, in cautarea de noi tendinte sau strategii eficiente de business. In acest sens, in cadrul evenimentului  vor fi organizate o serie de workshop-uri, seminarii si dezbateri cu experti din domeniu, in vederea dezvoltarii dialogului si stabilirii de noi parteneriate intre IMM-uri, banci, fonduri de garantare si firme de consultanta.

Informatii suplimentare: http://www.imm-expo.ro/.



Toate stirile »