Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Tehnologia Informatiei ca factor cheie al cresterii regionale inteligente

21/02/2018

Saptamana aceasta (19-23 februarie 2018) este Saptamana europeana de transformare tehnologica (European Technology Transformation Week). Platforma Europeana de Specializare Inteligenta (S3) gazduieste in limba romana un webinar cu titlul „Tehnologia Informatiei ca factor cheie al cresterii regionale inteligente”.

Daca sunteti interesati de modul in care IT-ul poate fi transformat intr-un catalizator strategic al cresterii economiei unei regiuni, va invitam sa participati la webinarul organizat de ADR Nord-Est, vineri, 23 februarie 2018, intre orele 15.00 – 16.00 CET (16.00 – 17.00 ora Romaniei). Link inscriere webinar.

WATIFY este o initiativa finantata de Comisia Europeana, în scopul sprijinirii eforturilor Uniunii Europene de a stimula modernizarea industriilor europene – organizeaza un webinar pe tema „Tehnologia Informatiei ca factor cheie al cresterii regionale inteligente”.

Un sector IT puternic este, fara indoiala, o resursa valoroasa pentru orice regiune. Acest efect poate fi insa multiplicat la nivel sistemic, daca gasim parghiile prin care performanta din acest sector poate fi ancorata eficient si in alte sectoare strategice ale economiei regionale. Pornind de exemplul concret al unui exercitiu multi-anual de descoperire antreprenoriala, acest webinar prezinta o metoda de lucru pentru exploatarea eficienta a IT-ului in specializarea inteligenta a unei regiuni si cresterea competitivitatii sale prin inovare.

Program Saptamana europeana de transformare tehnologica



Toate stirile »