Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Targul International CERES, adresat sectorului cerealelor si produselor din cereale, 12-13 noiembrie 2008, Kiev, Ucraina

13/10/2008

In perioada 12-13 noiembrie 2008, va avea loc la Kiev "Targul International CERES", adresat sectorului cerealelor si produselor din cereale, al doilea eveniment organizat in cadrul programului Black Sea Trade and Investment Promotion.

Acest program a fost lansat în luna iulie a anului trecut si este o initiativa comuna a Guvernelor Greciei si Turciei, a Organizatiei de Cooperare la Marea Neagra (OCEMN) si a Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare – PNUD.

Scopul acestui Program este de a sprijini cresterea economica si dezvoltarea în Regiunea Balcanica. Initiatorii programului urmaresc extinderea relatiilor comerciale si de investitii intraregionale, prin identificarea potentialului neexploatat suficient din cadrul acestor sectoare economice.

Tarile participante sunt: Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia si Ucraina.

In tara noastra, Programul este gestionat de catre Centrul Român pentru Promovarea Comertului.
 
Firmele romanesti inscrise la acest program vor beneficia de:

  • Participare gratuita la eveniment;
  • Transfer de know-how;
  • Intalniri de afaceri facilitate de catre organizatori;

Firmelor li se va pune la dispozitie o lista cu potentiali parteneri, atent selectionati si din domenii de activitate complementare, cu care pot avea întâlniri individuale. În acest fel, participantilor li se ofera ocazia discutarii unor noi oportunitati de afaceri, transferului de know-how, etc. Prin participarea la acest Forum, firmele au ocazia sa fie parte integranta a activitatilor organizate in cadrul sistemului ONU.

De asemenea, ele vor avea recomandarea Organizatiei Natiunilor Unite in Romania pe langa partenerii sai la nivel national si mondial, putandu-se astfel facilita noi oportunitati de colaborare si noi perspective de dezvoltare. Vor fi sustinute si o serie de prezentari ale evolutiilor actuale privind sectorul cerealelor si al produselor acestora.

Firmele selectate, vor putea participa gratuit la acest eveniment, urmând a suporta cheltuielile legate de transport si cazare a reprezentantilor.

Companiile care doresc sa participe la acest forum, sunt rugate sa completeze un formular pentru înscriere in mod obligatoriu  în limba engleza.
 
Pentru alte detalii, va rugam sa o contactati pe Doamna Ioana Rusescu, Expert, Serviciu Relatii Internationale, Imagine, la adresa de e-mail:  irusescu@traderom.ro  sau la telefon 021 318 50 58.

Puteti obtine mai multe informatii si accesand web-site-ul programului: www.undpforblacksea.org.


Pliant de prezentare
Formular de inregistrare



Toate stirile »