Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Comunicat de presa

10/06/2014

Conferinta de lansare a proiectului “Consolidarea institutionala si cresterea vizibilitatii Clusterului Regional Inovativ de Imagistica Moleculara si Structurala Nord-Est, cadru-suport pentru cresterea capacitatii de Cercetare Dezvoltare Inovare a membrilor si a competitivitatii IMM-urilor in domeniu din Romania  - IMAGO MOL”, Iasi, 11 iunie 2014

Clusterul Regional Inovativ de Imagistica Moleculara si Structurala Nord-Est IMAGO-MOL, cu sediul in Iasi, U.M.F ”Gr.T.Popa”, Str. Universitatii nr.16, Iasi, corp A1, deruleaza incepand cu data de 14 mai 2014,  proiectul “Consolidarea institutionala si cresterea vizibilitatii Clusterului Regional Inovativ de Imagistica Moleculara si Structurala Nord-Est, cadru-suport pentru cresterea capacitatii de Cercetare Dezvoltare Inovare a membrilor si a competitivitatii IMM-urilor in domeniu din Romania  - IMAGO MOL”, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management a Programului Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”.

Valoarea totala a proiectului este de 2.648.202 lei, din care asistenta financiara nerambursabila in valoare de 2.295.238,00 lei.

Proiectul se implementeaza in localitatile Iasi si Piatra-Neamt, pe o durata de 18 luni.

Clusterul IMAGO-Mol organizeaza Conferinta de lansare a proiectului in data de 11 iunie 2014, incepand cu ora 11.30, in Aula Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa”.

Obiectivul general este Cresterea competitivitatii furnizorilor de servicii in domeniul imagisticii medicale prin specializare inteligenta in domeniul biomedical, proiectul avand o componenta de cercetare, respectiv Imbunatatirea procesului medical diagnostico-terapeutic prin folosirea unui sistem integrat de management al datelor medicale (USMED), sistemul urmand a fi implementat de catre toti partenerii cu profil medical sau conex din cadrul clusterului.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:

Georgeta Smadu
Director Executiv al Comitetului de Implementare a Proiectului
Tel. 0233 218 071; Fax 0233 218 072, e-mail: gsmadu@adrnordest.ro

Alina Capitanu
Coordonator al Punctului de Contact Regional IMAGO-MOL – ADR Nord-Est
Tel. 0233 218 071; Fax 0233 218 072, e-mail: imago.mol@gmail.com
www.imago-mol.ro

Comunicat de presa Conferinta Lansare Proiect IMAGO MOL



Toate stirile »