Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Workshop 'Calitate si Conformitate' - a XII-a Conferinta INCD URBAN-INCERC, 23 septembrie 2016, Iasi

08/09/2016

In data de 23 septembrie 2016 are loc Workshop-ul "Calitate si conformitate – ambitie si responsabilitate in procesul de renovare energetica a cladirilor existente din Romania" , organizat in cadrul celei de-a XII-a conferinte INCD URBAN-INCERC de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala si Conferinta aniversara de 60 de ani a sucursalei Iasi . Pentru mai multe detalii si pentru inregistrare la conferinta va rugam sa accesati http://conf.incd.ro/.

Evenimentul va avea loc la sediul INCD URBAN-INCERC Sucursala Iasi (str. A. Sesan nr. 37, Iasi) in cadrul sesiunilor paralele ale conferintei.

Workshop-ul este organizat in contextul a doua proiecte, prezentate mai jos.

Proiectul QUALICHeCK isi propune sa dezvolte o serie de actiuni care sa asigure o mai mare atentie si initiative practice pentru conformitatea reala cu performantele energetice declarate pentru cladiri noi si renovate si pentru atingerea unei calitati mai bune a lucrarilor executate. Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile la http://qualicheck-platform.eu/.

Proiectul RePublic_ZEB reuneste parteneri din tari din Europa de Sud-Est in vederea dezvoltarii si promovarii instrumentelor pentru implementarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB). Scopul proiectului este de a oferi mijloacele de reducere a consumului de energie in cladirile publice pana la nivelul de ‘aproape egal cu zero’, in conformitate cu articolul 9 din directiva Uniunii Europene privind performanta energetica a cladirilor. Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile la http://www.republiczeb.org/page.jsp?id=2

Sectiunea are ca scop consultarea activa cu privire la aspectele cheie pentru asigurarea calitatii si conformitatii in procesul de renovare energetica a cladirilor existente si in cel de proiectare a cladirilor cu performanta energetica ridicata, analiza problemelor si barierelor actuale si implicit incercarea de a gasi solutii pentru rezolvarea / eliminarea acestora.

La eveniment sunt invitati si asteptati sa participe: autoritati publice centrale si locale, firme de constructii, furnizori / producatori de materiale / sisteme pentru constructii, arhitecti, proiectanti, auditori energetici, institute de cercetare si universitati, reprezentanti ai asociatiilor de proprietari si alte organizatii relevante.

Pentru confirmari si detalii persoana de contact:

Horia Petran
INCD URBAN-INCERC - Sucursala INCERC Bucuresti
Centrul de Performanta Energetica a Cladirilor

Adresa:

266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania

Telefon

(+4) 0212550835

Fax

(+4) 0212550062

Adresa e-mail:

hp@incerc2004.ro



Toate stirile »