Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Formare si asistenta pentru elaborarea de proiecte, pentru Programului Operational Sectorial-Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE)

08/12/2008

Potentialii beneficiari ai finantarii in cadrul POS-CCE interesati sa elaboreze proiecte pentru depunere in cadrul oricarei  Axe Prioritare 1, 2, 3 si 4 ( detalii pe http://amposcce.minind.ro) sunt invitati sa participe la  un seminar de o zi, organizat in cadrul proiectului "Phare 2005/017-553.04.03.02.01- Asistenta Tehnica pentru Imbunatatirea Capacitatii Ministerului Economiei si Comertului de a Coordona si Administra Fondurile Structurale, Romania".

Aceste seminarii de formare se organizeaza dupa cum urmeaza:

  • 09.12.2008 / Bucuresti
  • 09.12.2008 / Cluj Napoca
  • 11.12.2008 / Iasi
  • 11.12.2008 / Timisoara

Seminariile se adreseaza:

  • Potentialilor beneficiari interesati sa invete metodologia  de elaborarea a proiectelor  in cadrul POS - CCE si sa primeasca un feedback asupra ideilor de proiect, si
  • Potentialilor beneficiari care au deja idei concrete de proiecte si care doresc sa stie cum putem sa ii asistam in elaborarea lor in perioada decembrie 2008- februarie 2009.

La  aceste seminarii, toti participantii vor putea sa discute cu consultantii din echipa noastra de proiect si sa decida daca doresc sa primeasca sprijin mai departe pentru dezvoltarea proiectului lor, pentru a putea ajunge la un stadiu avansat.

Mai multe detalii aici.

Optiuni:
Daca doriti Agenda seminariilor: http://www.ieca.ro/infoa.html
Daca doriti participarea la seminarii: http://www.ieca.ro/add.php
Daca doriti asistenta: http://www.ieca.ro/asist.html



Toate stirile »