Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Regiunea Nord-Est la Open Doors 2015

15/05/2015

Sambata, 9 Mai, institutiile Uniunii Europene si-au deschis usile pentru a sarbatori Ziua Europei.

Comitetul Regiunilor a organizat, la randul sau, o zi speciala in care vizitatorii au fost informati despre rolul si activitatile institutiei, avand o zona rezervata  delegatiilor politice din cadrul Comitetului, cealalta fiind destinata regiunilor si reprezentantelor locale din cadrul Uniunii Europene, si nu numai.

Cele mai multe regiuni si orase si-au prezentat oferta de cooperare in domeniul dezvoltarii, programele si destinatiile turistice, oferind totodata o sansa vizitatorilor de a descoperi si gusta produse locale si traditionale.

In aceasta atmosfera de convivialitate, standurile regiunilor si oraselor europene au avut peste 2400 de vizitatori, multi dintre acestia oprindu-se la fiecare stand in parte.

In cadrul standului Regiunii Nord-Est Romania, au fost prezentate materiale informative despre regiune, despre posibilitatile economice, despre vecinatate, dar mai ales informatii turistice.



Atractia a reprezentat-o degustarea de dulceata, de nuci si de cirese amare, bratarile tricolore si vederile cu monumente turistice din regiune au fost la fel de cautate.

In concluzie, aproximativ 1 vizitator din 10 a reusit sa guste un sortiment de dulceata din Regiunea Nord-Est a Romaniei, si 1 vizitator din 5, mai cu seama copii, a dobandit o bratara tricolora cadou. 

Link fotografii CoR



Toate stirile »