Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Lansare licitatie pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere

13/09/2012

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri - Organismul Intermediar pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (OI IMM) urmeaza sa lanseze Operatiunea 1.3.3 „Sprijin financiar acordat pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere”.

Operatiunea are ca obiectiv general incurajarea dezvoltarii clusterelor si a lanturilor de valoare emergente si inovative, mai ales prin sprijinirea integrarii intreprinderilor, in special a IMM-urilor in aceste structuri de afaceri, cu scopul de a-si imbunatati competitivitatea pe plan national si international.

Calendarul estimat al lansarii:
- 14 septembrie 2012: lansarea Operațiunii „Sprijin pentru integrarea intreprinderilor in lanțurile de furnizori sau clustere”, prin publicarea Ghidului final aprobat si a Apelului de proiecte pe site-ul OI IMM;
- octombrie–noiembrie: depunere de proiecte in cadrul Sesiunii 1 din anul 2012 (o a doua sesiune de inregistrare si depunere de proiecte se va organiza in cursul trim. I 2013, numai daca vor ramane resurse bugetare neacoperite cu proiecte admisibile la finantare, in urma evaluarii proiectelor depuse in cadrul primei sesiuni).

Ghidul aplicantului, in versiunea sa finala, precum si alte informatii relevante pot fi accesate pe site-ul OI IMM: http://oiimm.mimmcma.ro/category/oiimm/opera%C5%A3iunea-clustere.



Toate stirile »