Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Achizitie servicii de expertiza tehnica extrajudiciara (actualizat 25.03.2015)

25/03/2015

! Actualizare 25.03.2015

Clarificare la expertiza tehnica extrajudiciara:

  1. In situatia in care durata contractului de servicii precizata in caietul de sarcini (10 zile lucratoare, de la semnare contract), nu va fi suficienta pentru intocmirea raportului de expertiza, se va prelungi durata contractului, prin act aditional, prestatorul avand obligatia sa notifice autoritatea contractanta Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, asupra termenului nou de predare a raportului si a motivelor care au dus la aceasta prelungire .
  2. Reglementarile legislative precizate in caietul de sarcini sunt cele mentionate in Ghidul solicitantului la lansarea apelului de proiecte cu finantare nerambursabila.
  3. Intrucat in Formularul nr.4 ( Declaratie privind conflictul de interese) exista precizarea: “În sensul celor de mai sus, depun anexat prezentei declarații Certificat constatator eliberat de Ministerul Justiției - Oficiul Registrului Comerțului, sau echivalent...”, toti ofertantii vor avea in vederea prezentarea acestui document!  

23.03.2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est initiaza achizitia directa a serviciilor de expertiza tehnica extrajudiciara, avand caracteristicile tehnice in conformitate cu caietul de sarcini, anexat prezentei.

Propunerea tehnico-financiara si documentele de calificare solicitate prin caietul de sarcini vor fi depuse pana la 27.03.2015. Documentele ofertei se transmit scanate pe adresa de e-mail: monica.lutz@adrnordest.ro sau, prin posta, la adresa achizitorului din str. Lt. Draghescu, nr. 9, Piatra Neamt, jud. Neamt, in atentia doamnei Monica Lutz.

Buget estimat: 2500 lei, fara TVA.

Caiet de sarcini

CONTRACT servicii expertiza tehnica extrajudiciara



Toate stirile »