Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Zilele portilor deschise in cadrul Centrului Enterprise Europe Network gazduit de ADR Nord-Est

22/04/2019

Doua zile de consultanta personalizata pentru IMM-uri ambitioase din Neamt, Suceava, Bacau

In perioada 09 - 10 mai 2019, in intervalul orar 12.00-14.00, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Punct Local de Contact al  Enterprise Europe Network, va invita sa participati la Zilele Portilor Deschise, pentru doua zile de informare dedicate IMM-urilor.



Aceasta initiativa are ca scop informarea IMM-urilor din cele 3 judete, Neamt, Bacau si Suceava, in legatura cu serviciile si instrumentele puse la dispozitie de Uniunea Europeana, prin intermediul retelei Enterprise Europe Network.

Pe parcursul celor 2 zile, expertii Enterprise Europe Network vor oferi participantilor, informatii concrete privind:

  • oportunitati de internationalizare oferite prin intermediul platformei Enterprise Europe Network
  • oportunitati de finantare actuale si viitoare
  • posibilitati de participare la evenimente de brokeraj (parteneriate B2B) pentru dezvoltarea de relatii internationale intre IMM-uri, cooperare comerciala sau tehnologica

Oportunitate! Daca esti managerul unei companii, care se gandeste la solutii pentru cresterea propriei afaceri, astfel incat sa tina pasul cu dinamica pietei globale, consideram ca acest eveniment este de interes pentru tine.

INFO! Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la telefon 0233 218.071, persoana de contact dna Liliana Baicu - ADR Nord-Est (Birou One Stop Shop) sau prin e-mail: een@adrnordest.ro.

Pentru o alocare eficienta a resurselor de timp fiecarui participant, folositi formularul pentru inscriere. Termenul limita pentru inscriere 8 mai 2019 ora 16.00.



Toate stirile »