Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

NOU !!! - Comunicat !

03/08/2009

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est simplifica regulamentul de participare la concursul de fotografie  ”Schimbarea climatica- Sunt cetatean european – Ce pot face pentru planeta mea ?”

Pentru a veni in sprijinul participantilor si pentru a facilita accesul unui numar cat mai mare de tineri (chiar si al fotografilor amatori)  la acest concurs de fotografie, organizatorii concursului au eliminat restrictiile privind marimea fotografiilor cu care se pot inscrie in competitia pentru premiile puse in joc.

Prin urmare, pot fi trimise fotografii digitale de orice marime si format cu conditia sa aiba claritate si definitie bune.

Va rugam sa transmiteti fotografiile la  europedirect@adrnordest.ro. Detalii despre concurs aici (va rugam nu luati in considerare specificatiile tehnice ale fotografiilor mentionate in regulamentul concursului).



Toate stirile »