Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Oportunitati de finantare dedicate mediului de afaceri in perioada 2014-2020

27/04/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Neamt, organizeaza la Piatra Neamt (Hotel Central, Sala Millenium), in data de 29 aprilie 2015, conferinta intitulata „Oportunitati de finantare dedicate mediului de afaceri in perioada 2014-2020”.

Acest eveniment este dedicat intreprinderilor si organizatiilor de sprijin a mediului de afaceri si are ca scop prezentarea oportunitatilor de finantare disponibile, in perioada 2014-2020, prin intermediul programelor cu finantare europeana si de la bugetul de stat. Totodata, vor fi prezentate serviciile oferite de catre ADR Nord-Est, ca centru Enterprise Europe Network in cadrul consortiului Eastern Romanian Business Support Network (ERBSN - Reteaua pentru sprijinirea afacerilor din estul Romaniei).

Agenda eveniment



Toate stirile »