Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Conferinta 'Europa 2020 - Promovarea relansarii economice, guvernanta economica si ocuparea fortei de munca'

02/05/2012

Centrul Europe Direct Nord-Est impreuna cu structura gazda Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si-a propus sa organizeze cu ocazia Zilei Europei 2012, Conferinta intitulata “Europa 2020 - Promovarea relansarii economice, guvernanta economica si ocuparea fortei de munca”,  in data de 9 Mai 2012.

Activitatile se vor desfasura in sala de conferinte a  Hotelului Central Plaza din Piatra Neamt, in intervalul orar 10-14.

Acest eveniment are ca obiectiv  promovarea principiilor si elementelor cheie ale strategiei EU 2020 si corelatiile acesteia cu Strategia regionala pentru perioada 2014-2020, in randul reprezentantilor  administratiilor publice si ai mediului de afaceri.

Va invitam sa luati parte la aceasta actiune la care au fost invitati lectori din cadrul Ministerului Finantelor Publice – Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale, Grupului de Economie Aplicata, Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi si Fundatiei pentru Dezvoltare Economica si Integrare Europeana.

Din considerente de ordin organizatoric, va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana la data de 7 mai 2012, prin telefon sau fax, la numarul 0233211510.  Pentru detalii suplimentare, persoana de contact este D-ra Alexandra Sanie, consilier comunicare Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est, Tel: 0233211510, e-mail: alexandra.sanie@adrnordest.ro.



Toate stirile »