Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Seminarii pentru obtinerea de fonduri europene destinate afacerilor

23/11/2011

Intreprinderile, IMM-urile, institutele nationale de cercetare, universitatile si firmele care desfasoara activitati de cercetare-dezvoltare beneficiaza de o oferta suplimentara de sprijin gratuit pentru accesarea cu succes a fondurilor europene ramase disponibile din cadrul O.2.3.3 „Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor”, O.2.1.1 „Proiecte de CD in parteneriat intre universitati, institute de cercetare si intreprinderi” si O.2.3.1 „Start-upuri si spin-off-uri inovative”.

Campania continua cu a doua serie de opt seminarii gratuite ce vor fi desfasurate in cele opt regiuni ale tarii. Seminariile sunt concepute astfel incat participantii sa poata obtine toate raspunsurile si clarificarile necesare pentru accesarea cu succes a fondurilor europene, in cadrul unei agende aplicative ce include pe langa prezentari, sesiuni de intrebari si raspunsuri, si lucru efectiv pe ideile de proiecte.

Pentru Regiunea Nord-Est seminarul va avea loc in data de 05.12.2011 la Iasi. Informatii privind agenda si localizarea seminarului vor fi disponibile in curand pe www.adrnordest.ro.

Mai multe informatii despre campania de instruire organizata de catre Directia Generala Organism Intermediar pentru Cercetare din ANCS, in comunicatul de presa atasat.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
Dna Andrada Bac
Email: proiecteaxa2@edevelop.eu; Telefon:  0755 -113272/ 0356 455 251

Comunicat de presa seminarii ANCS



Toate stirile »