Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Enterprise Europe Network - servicii de sprijin si consultanta pentru IMM-uri

23/05/2011

Enterprise Europe Network este un proiect al Uniunii Europene  care are scopul de a ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa isi dezvolte potentialul inovativ si de business. Este o retea formata din aproape 600 de organizatii (aproximativ 4000 de profesionisti cu experienta) din peste 40 de tari, (camere de comert, agentii de dezvoltare regionala, centre tehnologice universitare, parcuri stiintifice si tehnologice, etc).

In Romania reteaua europeana este asigurata de 4 consortii, cate unul pentru fiecaremacroregiune. Consortiul ERBSN acopera macroregiunea 2 a Romaniei, mai exact 12 judete : Suceava, Botosani, Neamt, Bacau, Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta.

Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis Iasi ofera serviciile retelei pentru judetele Vaslui, Bacau, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava:
- cautare de parteneri de afaceri sau pentru proiecte de cercetare (avand la dispozitie baze de date cu cereri/oferte de cautare parteneri pe business si o baza de date cu cereri/oferte de tehnologii)
- informatii despre politicile, programele si oportunitatile de finantare oferite de UE (organizare de evenimente, elaborare de newslettere, etc. )
- ajuta IMM-urile sa dezvolte produse noi, sa aiba acces la piete noi si le informeaza despre activitatile si oportunitatile pe care le ofera UE
- consiliaza intreprinderile mici in legatura cu unele aspecte tehnice precum drepturile de proprietate intelectuala, standardele si legislatia UE (incluzand problema accesarii fondurilor pentru IMM-uri si realizarea unui mediu propice inovarii)

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis Iasi:
B-dul Poitiers, Nr. 10, Iasi 700671
Tel. +4 0332 102208,   Fax +4 0332 102108
e-mail: erbsn@tehnopol-is.ro
web: www.tehnopol-is.ro

Documente suport
Prezentare Enterprise Europe Network
Prezentare Tehnopolis Iasi



Toate stirile »