Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Programul 'Start-up Nation - Romania'

31/01/2017

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a lansat ieri, prin Ordonanta de Urgenta, Programul pentru stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii, denumit “Start-up Nation - Romania”.

Prin acest Program,  se poate acorda ajutor de minimis in suma maxima de 200.000 lei/beneficiar, reprezentand 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, unui numar maxim anual de 10.000 de beneficiari.

Sumele necesare implementarii Programului “Start-up Nation - Romania” se vor asigura anual de la bugetul de stat cu incadrarea in prevederile bugetare aprobate cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat si/sau din fonduri externe.

In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a acestei ordonante de urgenta, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat va elabora si supune aprobarii Guvernului o hotarare privind aprobarea normelor de implementare a schemei de ajutor de minimis.

Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat sau descarca OUG.



Toate stirile »