Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

ADR Nord-Est lanseaza spre consultare publica Directiile strategice de dezvoltare a turismului in Regiunea Nord-Est 2017-2023

06/09/2017

In vederea asigurarii cadrului strategic necesar dezvoltarii turismului, ADR Nord-Est realizeaza Planul Regional de Actiune pentru Turism (PRAT) Nord-Est 2017-2023, in parteneriat cu membrii Grupului Regional de Lucru pentru Elaborarea PRAT Nord-Est.

Pentru o fundamentare realista, s-au realizat sectiunile Analiza situatiei curente in sectorul turistic, Tendintele internationale in turism, Analiza SWOT. Aceste documente au fost supuse consultarii Grupului Regional pentru Elaborarea PRAT Nord-Est si dezbatute in cadrul intalnirii din data de 5 aprilie 2017. Documentele, actualizate in concordanta cu propunerile exprimate de catre parteneri, sunt disponibile spre consultare pe pagina web a ADR Nord-Est, in cadrul sectiunii dedicate Planificare / PRAT Nord-Est 2017-2023.

ADR Nord-Est lanseaza spre consultare publica Directiile strategice de dezvoltare a turismului in Regiunea Nord-Est 2017-2023. Va invitam sa accesati acest document si sa ne transmiteti propunerile Dvs., pana in data de 15 septembrie 2017, la adresa de mail acapitanu@adrnordest.ro.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este dna Alina Capitanu, Sef Birou Planificare Programare, tel.  0233 218071, fax 0233 218072, e-mail: acapitanu@adrnordest.ro.

Directiile strategice de dezvoltare a turismului in Regiunea Nord-Est 2017-2023



Toate stirile »