Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Oportunitate de formare profesionala in sectorul turistic - cursuri ghizi si agent turism

27/02/2009

ADR Nord-Est va informeaza asupra unei oportunitati de formare profesionala in sectorul turistic, care se inscrie in directiile strategice aferente Planului Regional de Actiune pentru Turism Nord-Est 2008-2013, mai precis Dezvoltarea resurselor umane in sectorul turistic.
 
Organizatorii acestui curs sunt Asociatia Nationala a Ghizilor din Turism, furnizor de pregatire pentru ghizii din turism si agenti de turism, acreditata de catre Consiliul National de Formare al Adultilor) si Exclusive Tours, agentie de turism specializata pe turismul intern (incoming).
 
Cursurile de ghizi desfasurate in acest parteneriat au ajus la a 4-a editie, iar deschiderea cursurilor va avea loc pe data de 7 martie 2009 in doua locatii: Iasi si Bucuresti , iar in data de 8 martie 2009 in Piatra-Neamt.
 
Modalitatea prin care  puteti sa obtineti mai multe informatii si totodata in care va puteti inscrie este sa contactati pe:

  • Dra. Carmen Bucevschi, reprezentant  Exclusive Tours, telefon 0748645588, e-mail : carmen.bucevschi@exclusivetours.ro, sediul firmei din B-dul Carol, nr. 4,  cladirea Habitat, camera 236, telefon 0332418052/0728995954 .
  • Dl. Mihai Marin, ghid national si local, telefon 0743 577 189, e-mail: office@exclusivetours.ro; mihaimarin_echinox@yahoo.com, sediul Centrului de Informare Turistica „Gheorghe Iacomini" Piatra-Neamt din cadrul Bibliotecii Judetene „G.T.Kirileanu" Neamt, Bd. Republicii, nr.15, Piatra NeamÅ£

Detalii cursuri ghizi si agenti de turism



Toate stirile »