Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

b.fonduri-ue.ro - site destinat beneficiarilor de instrumente structurale

14/01/2013

Sunteti beneficiarul unei finantari din fonduri structurale sau de coeziune, sau va ganditi sa aplicati pentru finantare? Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale (CIIS) a lansat un site national dedicat beneficiarilor de proiecte finantate prin Instrumentele Structurale.

Site-ul este dezvoltat pe o platforma interactiva dinamica, in cadrul careia beneficiarii fondurilor structurale si de coeziune au posibilitatea de a-si promova proiectele si rezultatele, precum si de a face schimb de bune practici. Fiecare beneficiar inscris are propriul profil, cu date despre organizatia sa si prezentari ale proiectelor in derulare sau finalizate.

Cum toate proiectele cu finantare nerambursabila impun activitati de publicitate, site-ul vine in intampinarea acestor nevoi. Utilizatorii care isi fac profiluri pe site pot sa-l foloseasca pentru a promova evenimentele din cadrul proiectelor, pentru a anunta si prezenta cursurile si seminariile organizate sau pentru a publica anunturile si documentele aferente procedurilor de achizitie publica.

Pe langa proiectele inscrise de catre beneficiari, utilizatorii pot consulta proiecte de succes si exemple de bune practici implementate in Romania, recomandate de catre autoritatile de management si organismele intermediare ale programelor operationale.

In plus, site-ul contine mai multe resurse utile pentru beneficiari: lista autoritatilor care ofera finantare, sectiune de ABC fonduri structurale (concepte, conditii de eligibilitate, documente necesare pentru accesarea fondurilor), legaturi catre institutiile europene, nationale si locale, legislatie, un glosar de termeni, documente de sinteza, strategii, studii, evaluari, rapoarte anuale si, nu in ultimul rand, informatii utile beneficiarilor in elaborarea si implementarea proiectelor.

O componenta importanta a platformei este forumul, unde beneficiarii isi pot impartasi experienta in implementare, pot identifica noi parteneri pentru viitoarele proiecte si pot primi raspunsuri la intrebari generale despre instrumentele structurale si programele operationale de la expertii CIIS.

Site-ul poate fi accesat atat de beneficiari, cat si de persoanele interesate de proiectele finantate prin intermediul instrumentelor structurale, la urmatoarea adresa: http://b.fonduri-ue.ro.



Toate stirile »