Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

INTERREG EUROPE a lansat cel de-al 3-lea apel de proiecte

21/03/2017

Secretariatul Comun al Programului de Cooperare Interregionala INTERREG EUROPE a lansat cel de-al 3-lea apel pentru propuneri de proiecte in cadrul acestui program. Perioada de depunere a cererilor de finantare este 3 martie - 30 iunie 2017, pentru toate cele 4 axe prioritare (inovare, competitivitatea IMM-urilor, economie cu emisii scazute de carbon, mediu si eficienta resurselor).

Pentru a veni in sprijinul potentialilor beneficiari din Romania, Punctul National de Contact din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene va organiza 2 evenimente de informare in datele 30 martie si 3 mai 2017, la Bucuresti.

Evenimentele isi propun prezentarea elementelor noi din program si a rezultatelor primelor doua apeluri. Printre invitati se numara un reprezentant al Secretariatului Comun din Franta si reprezentantul Punctului National de Contact din Norvegia.

Prezenta entitatilor eligibile (autoritati publice - nationale, regionale sau locale, organisme de drept public, organisme private non-profit: agentii, institute de cercetare, organizatii specializate in politici publice etc.) la acest eveniment este deosebit de importanta, in contextul in care exista posibilitatea ca acesta sa fie ultimul apel.

Primul eveniment va avea loc la hotel Marshal Garden, bulevardul Dorobantilor 50 B, sector 1, 010574, Bucuresti, in data de 30 martie 2017, incepand cu ora 09:00. Participarea la eveniment implica inregistrarea prealabila pana la data de 27 martie 2017.

Detalii suplimentare privind evenimentul si confirmarea participarii pot fi obtinute de la dl Dan Balanescu, Serviciul Autoritati Nationale pentru Programe Europene, Directia Generala Cooperare Teritoriala Europeana, MDRAPFE, tel: 0372 111 369.



Toate stirile »