Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Noi reglementari pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene!

15/11/2011

Guvernul Romaniei a emis un comunicat de presa prin care anunta ca taxa pe valoarea adaugata aferenta proiectelor finantate din fonduri structurale si de coeziune va deveni cheltuiala eligibila si va fi suportata din fonduri comunitare.

Executivul a modificat si completat in data de 9 noiembrie 2011 Hotararea Guvernului nr.759/2007 privind regulile de eligibilitate a cheltuielilor efectuate in cadrul operatiunilor finantate prin programele operationale.

In cadrul acestui comunicat, dl. Leonard Orban, Ministrul Afacerilor Europene a precizat ca noile prevederi vor intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2012. In termen de 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a acestei Hotarari, vor fi emise instructiuni de aplicare la nivelul autoritatilor de management. Ministrul a mentionat de asemenea ca vor fi permise unele exceptari de la aplicarea noii reglementari, bazate pe analizele efectuate de fiecare dintre autoritatile de management care gestioneaza fondurile comunitare.



Toate stirile »