Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Consultare publica - itinerariu turistic cultural-religios in Regiunea Nord-Est

31/07/2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est deruleaza o consultare publica cu privire la dezvoltarea unor circuite cultural-religioase ce reunesc intr-un mediu organizat cele mai renumite manastiri si biserici din regiunea noastra. Scopul este de a mari numarul vizitatorilor si a innoptarilor in  sectorul de turism cultural-religios in regiunea noastra, totodata punand bazele dezvoltarii durabile prin utilizarea organizata a obiectivelor cultural religioase din zona.

Aceasta activitate se efectueaza in cadrul proiectului RECULTIVATUR – “Elaborarea unui instrument pentru includerea valorilor cultural-religioase in procesul de dezvoltare si planificare al centrelor urbane si comunitatilor rurale invecinate” finantat prin programul Sud Estul Europei in care Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este partener impreuna cu alte 15 institutii din arealul Europei de Sud-Est.

Pentru definirea unui itinerar reprezentativ a fost elaborat un chestionar care va sta la baza dezvoltarii ulterioare a produselor turistice, in functie de preferintele: potentialilor turisti, agentilor economici din domeniul turismului, operatorilor de turism, institutiilor publice.

Daca faceti parte dintr-una din categoriile de mai sus, va rugam sa ne sprijiniti prin completarea chestionarului, care poate fi accesat la urmatoarea adresa: Chestionar Recultivatur.



Toate stirile »