Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Promovarea - conditie esentiala pentru succesul Programului Operational Regional!

18/12/2015

Peste 30 de membri ai retelei comunicatorilor Regio Nord-Est au luat parte la intalnirea anuala organizata ieri, 17 decembrie 2015, la Piatra Neamt. Desfasurata sub tema “Promovarea – conditie esentiala pentru succesul Programului Operational Regional!” reuniunea a oferit participantilor ocazia de a discuta bunele practici din perioada 2007-2013 si a oferi propuneri pentru perioada de programare 2014-2020.

Intalnirea a fost deschisa de domnul Vasile Asandei - Director General ADR Nord-Est, care a subliniat contributia vitala a comunicatorilor Regio la succesul si notorietatea programului Regio.


Campaniile de promovare Regio 2007-2013 implementate de ADR Nord-Est au fost prezentate in continuare de doamna Cristina Ferman, Sef Birou Regional de Informare.

In cadrul intalnirii a fost prezentat un film de promovare realizat de ADR Nord-Est, in care proiecte de succes finantate prin POS CCE au scos la lumina oameni intreprinzatori, aflati in spatele cifrelor, oameni care au dezvoltat afaceri, au creat locuri de munca si au adus schimbari si beneficii comunitatii din care fac parte.

Atelierele de lucru moderate de doamna Gabriela Macoveiu, Director Comunicare, Cooperare si Dezvoltarea Afacerilor, au abordat patru teme: evenimentele, comunicarea on-line, campaniile de promovare si retelele de comunicare. Rezultatele acestora vor contribui la imbunatatirea Panului de Comunicare POR 2014-2020 pentru Regiunea Nord-Est.

Prezentarea campaniilor si concluziile atelierului de lucru le gasiti pe www.inforegionordest.ro sau atasate mai jos.

Rezultate atelier de lucru

Campaniile de promovare Regio 2007-2013



Toate stirile »