Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Evenimentul TCBL 2019 'Fashion Forward' dedicat sectorului textile, Iasi, 28-29 mai 2019

10/04/2019

TCBL - Textile and Clothing Business Labs va invita sa participati in perioada 28 - 29 mai 2019 la evenimentul organizat anual pentru a afla cum sectorul textil si cel al imbracamintei raspunde la schimbarile majore. Locul de desfasurare pentru acest an este Iasi, unul dintre cele mai importante centre europene de productie de imbracaminte, iar tema este „Viitorul Fashion: Conectarea modelelor pentru durabilitate” (Fashion Forward: Connecting Patterns for Sustainability).



Scopul evenimentului este de a surprinde energia industriei locale si capacitatea ei de a combina conceptele cheie TCBL - digitale, umane, circulare, transparente - catre o noua viziune emergenta pentru o moda durabila.

ADR Nord-Est va lua parte la eveniment prin sustinerea unei prezentari dedicate rolului industriei textile in cadrul Strategiei de Specializare Inteligenta Nord-Est

Eveniment este dedicat oricui doreste sa exploreze noi directii pentru industria textila si imbracaminte, inclusiv studenti, designeri, producatori, cumparatori si consumatori.

Participarea este gratuita, iar inregistrarea este obligatorie.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/162863617994335/?active_tab=about
Link inregistrare: https://www.eventbrite.com/e/tcbl-2019-fashion-forward-connecting-patterns-of-sustainability-tickets-59100374812



Toate stirile »