Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Si tu poti avea o aplicatie de succes! Seminarii pentru IMM-uri

20/10/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza, in perioada 7-9 noiembrie 2017, o serie de 3 seminarii dedicate IMM-urilor inovative, interesate sa depuna sau sa-si imbunatateasca o aplicatie in cadrul Programului de finantare: Instrumentul pentru IMM-uri.

Cele 3 evenimente vor include prezentari in plen sustinute de un evaluator extern, cu experienta relevanta in pregatirea aplicatiilor si vor fi acordate sfaturi concrete, in cadrul unor sesiuni fata-in-fata, pentru imbunatatirea aplicatiilor deja depuse, dar neselectate.

De semnalat faptul ca aceste seminarii vor oferi o perspectiva unica, intrucat lectorul invitat a indeplinit, deopotriva, rolul de evaluator in cadrul Programului Orizont 2020 (peste 200 aplicatii evaluate), dar si de consultant (cu aplicatii aprobate in Faza 2).

Expertul invitat se va concentra, in mod particular, asupra informatiilor si detaliilor care trebuie avute in vedere de catre solicitanti in completarea unei aplicatii finantate prin Instrumentul pentru IMM-uri si care pot juca un rol esential in evaluarea cu succes a acesteia.

Locatiile de desfasurare a celor 3 seminarii sunt:

  • Iasi, 7 si 8 Noiembrie 2017 (Hotel Unirea, Sala Mezanin, Piata Unirii nr.5)
  • Piatra-Neamt, 9 Noiembrie 2017 (Rubik Hub, Aleea Tineretului nr.1, Strandul Tineretului)

Prezentarile si discutiile din cadrul evenimentelor vor avea loc in limba engleza.

Participarea la eveniment este gratuita. Va invitam sa completati formularul de inscriere pana la data de 6 noiembrie (ora 12:00), disponibil la adresa: https://goo.gl/forms/AqdVV2MT4PyBx2Rn2

Contact: een@adrnordest.ro

Orizont 2020 - Instrumentul pentru IMM-uri : https://ec.europa.eu/easme/en/horizons-2020-sme-instrument



Toate stirile »