Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Ghid de bune practici in domeniul achizitiilor publice

20/01/2014

Avand ca principal obiectiv aplicarea celor mai bune practici in domeniul achizitiilor publice, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice aduce la cunostinta celor interesati un prim draft al Ghidului de bune practici in domeniul achizitiilor publice aferent proiectelor finantate din instrumente structurale.

Acest document se adreseaza in principal autoritatilor contractante implicate in gestionarea instrumentelor structurale din Romania, reprezentand un instrument de lucru foarte util in asigurarea unei practici unitare in domeniul achizitiilor publice.

Ghidul este structurat pe mai multe capitole si vizeaza urmatoarele tematice: definirea si clasificarea instrumentelor structurale; sistemul de management a proiectelor finantate din instrumente structurale; principiile care guverneaza achizitiile publice; reguli privind conflictul de interese, reguli de elaborare a documentatiei de atribuire reguli de publicitate, reguli speciale de transparenta; procedurile de achizitie publica; atribuirea contractului de achizitie publica; contractele sectoriale; practica Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia achizitiilor publice; modul de solutionare a contestatiilor.

Varianta finala a ghidului va fi disponibila pe site-ul www.anrmap.ro incepand cu luna februarie a acestui an.

Ghid de bune practici in domeniul achizitiilor publice (draft)

Sursa: www.anrmap.ro.



Toate stirile »