Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Reteaua Enterprise Europe Network Romania are un nou portal web

03/11/2016

Noul portal web www.een-romania.ro reuneste informatii despre organizarea Retelei Enterprise Europe Network in tara noastra, serviciile oferite si datele de contact pentru Centrele Enterprise Europe din Romania.

Misiunea Centrelor Enterprise Europe Network este de a ajuta firmele locale sa-si internationalizeze afacerile, sa stabileasca contacte cu potentiali parteneri pentru a dezvolta impreuna noi afaceri sau proiecte, sa acceseze programe de finantare pentru a-si promova ideile de afaceri si inovatiile.

Vizitati noul portal dedicat Enterprise Europe Network Romania www.een-romania.ro pentru a descoperi cel mai apropiat Centru Enterprise Europe si a beneficia de serviciile sale gratuite oferite.

Enterprise Europe Network este o initiativa a Comisiei Europene, fiind cea mai vasta retea care sprijina intreprinderi, formata din organizatii de sprijinire a mediului de afaceri si profesionale, institute de cercetare, universitati, centre tehnologice, agentii de dezvoltare din peste 60 de tari - cele 28 state membre ale Uniunii Europene, tarile candidate, tarile membre ale Spatiului Economic European (inclusiv Islanda, Liechtenstein si Norvegia) si alte tari terte. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est furnizeaza  aceste servicii pentru IMM-uri  in calitate de Centru Enterprise Europe Network.



Toate stirile »