Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Mai aveti timp sa initiati proiecte pentru clustere in Regiunea Nord-Est

04/10/2012

Ministerul Economiei Comertului si Mediului de Afaceri a publicat calendarul revizuit privind aprobarea Ghidului final, a Apelului de proiecte pe anul 2012 si a termenelor Sesiunii 1 de inregistrare si depunere de proiecte pentru POSCCE - Operatiunea 1.3.3. privind Atragerea IMM in lanturi de furnizori si clustere.

22 octombrie 2012: lansare Ghid final aprobat si Apel de proiecte

Sesiunea 1 (noiembrie 2012 – ianuarie 2013):
a) inregistrare si depunere proiecte: de catre EMC emergente (proiecte cuprinzand activitati de tip (A) pe Schema de minimis) +  de catre EMC inovative (proiecte incluzand activitati de tip (A) - pe schema de minimis + subproiecte/activitati de tip (B) - pe schema de ajutor de stat cf Reg 800): in perioada 5 noiembrie 2012 - 31 ianuarie 2013
b) evaluare si selectie: incepand cu data de 15 februarie 2013.

A doua sesiune de inregistrare si depunere de proiecte se va organiza in cursul trim. I–II 2013, numai daca vor ramane resurse bugetare neacoperite cu proiecte admisibile la finantare, in urma evaluarii si selectiei proiectelor depuse in cadrul Sesiunii 1.



Toate stirile »