Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Anunt privind finalizarea inscrierilor participantilor pentru procesul de selectie aferent proiectului de mobilitati INNOV@

02/04/2010

In data de 07.04.2010, in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est se va desfasura procesul de selectie pentru alegerea participantilor in cadrul  proiectului de mobilitati « Innov@ - Cresterea capacitatii inovative a firmelor din Regiunea Nord-Est prin imbunatatirea calitatii serviciilor de consultanta si managementul inovatiei » finantat prin programul Leonardo Da Vinci – Mobilitati.

Probele de concurs vor fi urmatoarele :
•    test de verificare a cunostintelor de limba straina (scris – limba engleza);
•    test de verificare a cunostintelor de limba straina (scris – limba spaniola sau limba italiana – la alegere)
•    test de verificare a cunostintelor din Strategia Regionala de Inovare Nord-Est (scris);
•    evaluarea competentelor profesionale pe baza analizei CV-ului si interviului sustinut in fata comisiei de examinare.

Pentru fiecare proba din concurs, fiecare participant va primi o nota de la 1 la 10, iar nota finala va fi obtinuta prin calcularea mediei aritmetice pentru cele 4 note obtinute la cele 4 probe derulate in cadrul concursului.

Pentru acest concurs s-au inscris 27 de participanti, toti avand dosarele complete. Atasat mai jos se gaseste tabelul nominal cu persoanele inscrise.

Candidati concurs innov@



Toate stirile »