Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Ziua Europei se sarbatoreste la Piatra Neamt - Festivalul 'Culturi si traditii europene'

05/05/2010

Cu ocazia Zilei Europei, Centrul Europe Direct Nord-Est, gazduit de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in parteneriat cu Colegiul National de Informatica, Centrul de Cultura si Arte “Carmen Saeculare”, Liceul de Arta Victor Brauner si Teatrul Tineretului organizeaza la Piatra Neamt, in data de 6 mai 2010, Festivalul „Culturi si traditii europene”.

Evenimentul va debuta la ora 16.30 cu o parada de costume populare traditionale europene pe traseul dintre Hotelul Ceahlau si Teatrul Tineretului, urmand ca, incepand cu ora 17.00, in Sala Mare a Teatrului Tineretului, sa se desfasoare un spectacol de muzica si dansuri populare. Spectacolul se va bucura de prezenta ansamblurilor artistice ale partenerilor festivalului. Activitatile au rolul de a promova muzica si dansurile populare specifice Regiunii Nord-Est in contextul varietatii culturale existente in cadrul Uniunii Europene.

Membrii ansamblurilor artistice vor fi premiate de Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est pentru contributia lor activa in cadrul acestui eveniment cu costume populare autentice din zona Neamtului.

Pentru detalii suplimentare, persoana de contact este dna. Roxana Pintilescu, coordonatorul Centrului Europe Direct Nord-Est, tel/fax: 0233 222 432, e-mail: europedirect@adrnordest.ro.



Toate stirile »