Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Strategia UE 2020 si perioada de programare 2014-2020 - Aspecte esentiale in versiune 'de buzunar'

22/02/2012

Strategia EUROPA 2020 propune o noua viziune pentru economia sociala de piata a Europei in urmatoarea perioada de programare care sa ajute Uniunea sa iasa din criza economica si financiara si sa edifice o economie inteligenta, durabila si favorabila incluziunii, cu niveluri ridicate de ocupare a fortei de munca, productivitate si coeziune sociala. In practica, Uniunea a stabilit cinci obiective majore – privind ocuparea fortei de munca, inovarea, educatia, incluziunea sociala si mediul/energia - care urmeaza sa fie indeplinite pana in 2020.

In prezentarea anexata sunt incluse, intr-un mod succint dar totusi cuprinzator, principalele informatii privind planificarea noilor fonduri si programe si cum sunt acestea ilustrate de Cadrul Financiar Multianual propus pentru perioada de programare 2014-2020, cu accent pe sprijinul financiar privind inovarea.

Strategia UE 2020



Toate stirile »