Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Centrul Europe Direct Nord-Est si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est lanseaza Scoala de afaceri pentru copii

18/04/2013

Conform planului de actiuni pentru anul 2013, Centrul Europe Direct Nord-Est, impreuna cu structura gazda, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, lanseaza modulul de evenimente intitulat “Children’s Business School”, care se va desfasura sub egida Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti si in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Neamt.

Scoala de afaceri se adreseaza elevilor de clasele I-IV din scolile din Piatra Neamt si isi propune sa educe copiii in vederea formarii de abilitati si dezvoltarii atitudinilor antreprenoriale, sa incurajeze spiritul competitional si responsabilitatea acestora in calitatea de viitori antreprenori europeni.

Primul eveniment din cadrul acestei initiative se va desfasura in data de 18 aprilie 2013, incepand cu orele 11.00, la Scoala cu clasele I-VIII Nicu Albu din Piatra Neamt. La aceasta actiune sunt invitati directori ai scolilor gimnaziale din oras, invatatori si reprezentanti ai elevilor pentru a afla mai multe detalii legate de obiectivele, regulamentul si programul competitiei. Intreaga campanie se va concretiza in cateva evenimente, la care elevii vor fi principalii actori:

  • Targ de idei de afaceri – 31 mai 2013
  • Program de instruire in afaceri – 13-14 iunie 2013
  • Program de vizite la companii de succes – 19 iunie 2013

Initiativa isi propune sa vina in sprijinul elevilor, inca de la o virsta frageda, pentru identificarea si sustinerea ideilor pe care acestia le au cu privire la viitoarea lor cariera, la o posibila afacere, care sa le permita un trai mai bun atat lor cat si comunitatii in care traiesc.

Regulament competitie “Children’s Business School”



Toate stirile »