Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Anunt privind selectia partenerilor in vederea participarii ca membri in cadrul Comitetului Regional pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord-Est 2014-2020

02/11/2012

In conformitate cu prevederile Memorandumului Ministerului Afacerilor Europene cu tema: aprobarea actiunilor si documentelor privind pregatirea accesarii si implementarii fondurilor europene in perioada 2014-2020, aprobat in sedinta Guvernului Romaniei din data de 13 iunie 2012, se constituie, la nivelul Regiunii Nord-Est, Comitetul Regional pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord-Est 2014-2020, organizat si coordonat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Comitetul Regional pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord – Est 2014 – 2020 are rol consultativ, reprezentand cadrul larg partenerial al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala pentru elaborarea si avizarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord – Est  2014 – 2020.

Comitetul Regional pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord – Est 2014 – 2020 are in componenta sa reprezentanti, la nivel decizional, ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord - Est, ai compartimentelor de dezvoltare rurala judetene ale Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale precum si ai altor servicii deconcentrate ale institutiilor publice centrale, reprezentanti ai prefecturilor, consiliilor judetene, consiliilor locale, ai societatii civile, precum si reprezentanti ai altor organizatii cu activitate relevanta la nivelul Regiunii Nord - Est in diverse domenii specifice.

Pentru asigurarea unui cadru transparent de colaborare institutionala, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord – Est organizeaza procesul de selectie a organizatiilor care vor face parte din componenta Comitetul Regional pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord – Est 2014 – 2020.

Criteriile minime care trebuie indeplinite de organizatiile interesate sunt urmatoarele:
1. sa fie reprezentative la nivelul Regiunii Nord- Est;
2. sa aiba o activitate relevanta, de minim 3 ani, in domeniul respectiv;

Organizatiile interesate trebuie sa transmita urmatoarele documente:
- scrisoare de intentie prin care sa se evidentieze motivatia exprimata de organizatia interesata;
- descrierea activitatii organizatiei, cu evidentierea activitatilor derulate in domeniul dezvoltarii regionale;

Selectia aplicantilor se va realiza in functie de relevanta organizatiei pentru domeniul de activitate in raport cu gradul de reprezentativitate, experienta in domeniu (proiecte / strategii / elaborate / implementate / monitorizate; implicarea in perioada anterioara de programare pentru politica de dezvoltare regionala).

Documentele vor fi transmise Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord – Est – Directia Planificare, Programare, pana pe data de 16 noiembrie 2012, ora 12.00, la nr. fax 0233218072.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este domnul Daniel Ionescu, expert in cadrul Directiei Planificare, Programare, avand urmatoarele date de contact: tel.: 0233218071, fax: 0233218072, e-mail: adrnordest@adrnordest.ro, ionescu.iulius@adrnordest.ro.

Descarca anunt in format .doc.

Documente anexe:
Regulamentul pentru organizarea si functionarea Comitetului Regional pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord - Est  2014 – 2020
  - Anexa A – Memorandum privind aprobarea actiunilor si documentelor privind pregatirea accesarii si implementarii fondurilor europene in perioada 2014-2020
  - Anexa B – Grupurile tematice regionale constituite la nivelul Regiunii Nord-Est
  - Anexa C – Regulament Cadru pentru organizarea si functionarea Comitetelor Regionale pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord - Est  2014 – 2020



Toate stirile »