Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Gala Turismului din Bucovina

12/02/2018

Asociatia pentru Turism Bucovina organizeaza vineri, 16 februarie 2018, la hotel Best Western din Gura Humorului „Gala Turismului din Bucovina”. Evenimentul aduce in atentia participantilor initiative si subiecte de actualitate in domeniul turismului precum: initiativele locale in contextul Anului Centenar al Marii Uniri, conservarea arhitecturii traditionale in zona rurala, calitatea serviciilor turistice sau dezvoltarea turismului cultural.


 
In cadrul evenimentului,  D-na. Roxana Pintilescu, Director Centrul Regional de Studii Nord-Est, va sustine o prezentare pe tema „Promovarea turismului regional si potentialul turismului gastronomic”.

Pentru detalii si rezervari va rugam sa contactati  Asociatia pentru Turism Bucovina pe adresa contact@bucovinaturism.ro.

Agenda eveniment



Toate stirile »