Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Conferinta europeana privind turismul industrial

23/05/2014

A 5-a Conferinta europeana a turismului industrial va avea loc in Ferrol (Galicia, Spania) in perioada 17-20 iunie 2014, in cadrul Crossroads Europa - editia a 3-a.  Evenimentul este organizat de catre Comisia Europeana, prin Directia Generala pentru Intreprinderi si Industrie, Consiliul provincial din A Coruña, Adunarea Camerelor Franceze de Comert si Industrie si Camera de Comert si Industrie din Toledo.


"Crossroads Europa" este un eveniment anual conceput de catre Comisia Europeana, in colaborare cu Consiliul Europei si Institutul European de Itinerarii Culturale. Evenimentul urmareste sa evidentieze locurile si traseele europene ce pot aduce un aport la colaborarea interculturala, precum si sa creasca nivelul de constientizare cu privire la potentialul unui nou tip de turism – turismul industrial.


Acest eveniment a fost organizat anual, incepand din 2011, si se adreseaza profesionistilor din turism, asociatilor culturale, operatorilor din turism, agentiilor de turism, tour-operatorilor, jurnalistilor de specialitate si persoanelor interesate de turismul cultural.


Ca si in editiile precedente organizatorii vor sa aduca in prim plan informatii relevante privind rutele cultural religioase, ca un element de dezvoltare locala si definire a identitatii europene, intr-un mod inovativ prin evidentierea importantei turismului industrial.


Evenimentul de trei zile va cuprinde:
- Deschidere oficiala cu vizite la obiective turistice culturale - 17 iunie
- Conferinta "Identitate, industrie si cultura" - 18 iunie
- Ateliere de lucru dedicate si vizite la fata locului - 19 iunie
- Sesiune de networking pentru operatorii de turism - 20 iunie.


Participarea la conferinta, ateliere de lucru si vizite la obiective turistice industriale este gratuita si deschisa tuturor - asociatii culturale si de turism, organizatii internationale, autoritati regionale si nationale, agentii de turism si tour operatori, jurnalisti de specialitate si persoane interesate, dar inregistrarea prealabila este obligatorie - http://europeanindustrialtourism.com/registration.


Informatii suplimentare despre eveniment se gasesc la adresa: http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=7329&lang=en

 

Agenda evenimentului



Toate stirile »