Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Rubik Hub - pasul catre renasterea Moldovei antreprenoriale

23/05/2017

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est deschide portile Rubik Hub, in data de 27 mai 2017, incepand cu ora 10:00, la Piatra Neamt, Aleea Tineretului, nr. 1 (Strand Piatra Neamt).

Infiintarea Rubik Hub a pornit de la nevoia identificata de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord Est de a oferi stakeholderilor regionali (antreprenori, mentori, universitati, startup-uri, companii mature, investitori si autoritati publice) oportunitatea de a se conecta si implica, de a contribui impreuna la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial inovator si competitiv.

Obiectivul Rubik Hub este de a reuni si oferi partilor interesate mai mult decat un spatiu de lucru si intalnire, punand la dispozitie programe de training, mentorat, coaching, acces la o comunitate larga de startup-uri, la surse de finantare, evenimente de profil, servicii de specialitate si o retea extinsa de investitori. Misiunea Rubik Hub este de stimulare a comportamentelor si abordarilor antreprenoriale, de formare a profesionistilor si sprijinire a startup-urilor si IMM-urilor din regiune.

Rubik Hub  va oferi peste 30 de locuri, intr-un  spatiu deschis de lucru, antreprenorilor interesati sa isi desfasoare activitatea intr-un spatiu gandit pe nevoile lor: conexiune buna la internet, birouri pentru intalniri de afaceri, o biblioteca, spatiu de luat masa. De asemenea, Rubik Hub pune la dispozitie 5 sali de conferinta, cu capacitati diferite: 120, 80, 40 de locuri si doua sali cu o capacitate de 20 de locuri fiecare. Salile sunt dotate cu sonorizare, videoproiector, ecran.

In cadrul evenimentului de sambata, 27 mai 2017, se va prezenta contextul general al initiativei, rolul si obiectivele/activitatile pe termen lung ale Rubik Hub, se vor organiza seminarii si workshop-uri, unde vor fi dezbatute subiecte relevante pentru principalele activitati ale Rubik Hub (IT, etc), sesiuni de neworking, si va avea loc o expozitie de prototipuri prezentate de tineri antreprenori / startup-isti.

“Este prima astfel de initativa cu adresabilitate regionala si am incredere ca va deveni un punct de reper pentru mediul antreprenorial din regiunea noastra, tocmai pentru ca s-a nascut dintr-o nevoie acuta de sprijin, evidenta in statistici, semnalata de piata, dar mai ales asteptata de tineri si de mediul educational, in general. Ne astepam ca Hub-ul sa devina un facilitator de oportunitati pentru cei dispusi sa se alature comunitatii antreprenoriale prin initiativa, transparenta, curaj si determinare. Indiferent ca este vorba despre elevi sau studenti cu o idee de afacere, profesionisti in zona de business, despre companii dornice sa investeasca, despre startup-uri, fiecare in parte si toti la un loc sunt parte esentiala din misiunea Rubik Hub si contribuie semnificativ la povestea acestuia.Le multumesc tuturor” Vasile Asandei, Director General al ADR Nord-Est, sustinator al initiativei.

Tot acest demers a fost posibil datorita sustinerii si sprijinului oferit, de Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, de Consiliul Judetean Neamt, Primaria si Consiliul Municipal Piatra Neamt si a fost finantat impreuna cu partenerul principal, compania DEDEMAN si compania DINAMIC 92.

Programe Rubik Hub:

Evenimente Rubik Hub:



Toate stirile »