Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Film de promovare POSCCE in Regiunea Nord-Est

08/10/2015

Dincolo de cifre sunt oameni! Un mesaj pe care antreprenorii din Regiunea de Nord-Est l-au transformat in oportunitati pentru semeni. Un mesaj care insoteste recompensa succesului.

De la ei am aflat ca, daca esti perseverent si consecvent cu idealul tau de business, devii o varianta mai puternica, mai performanta a ta. Si atunci, implicit, te transformi intr-un angrenaj care pune in miscare angajati, resurse, idei. Poti sa fii priceput, dar nu eficient, poti fi optimist, dar nu realist intr-o afacere. Lectia pe care au invatat-o si pe care ne-o transmit acum nu este despre succesul social, ci despre performanta efectiva, masurabila a oamenilor din spatele cifrelor.

Despre fabrica de succes a proiectelor europene finantate prin POS CCE vorbesc acum cativa intreprinzatori care au reusit. Nu folosesc stereotipii si clisee la moda, nu se plang si nu dau vina pe sistem, atunci cand povestesc despre piedicile pe care le-au intampinat.

Am asezat reflectorul pe ei, ca sa vedem mai clar resurse, motivatii si exemple de curaj care le-au deschis drumuri. In echipa, in familie, inconjurati de oameni de incredere, antreprenorii au dezvaluit in filmul pe care o sa-l urmariti, secretul reusitei.

Acest film este un manifest pentru curaj, un antidot la inertie si lipsa de initiativa. Este, de fapt, o provocare pentru viitorul antreprenor din tine.

Vizionati filmul "Romania de Nord-Est - Mai mult decat cifre - Oameni" dedicat promovarii POS CCE in Regiunea Nord-Est.

© Realizat de ADR Nord-Est.



Toate stirile »