Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

'Piatra Neamt - Oras verde'

21/04/2010

Cu ocazia Zilei Internationale a Pamantului, Centrul Europe Direct Nord-Est si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza impreuna cu Directia Silvica Neamt si Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt evenimentul ”Piatra Neamt - Oras verde”, pe data de 22 Aprilie 2010.

Actiunea consta in mobilizarea unui numar de 100 de elevi de liceu care vor participa la o activitate de plantare de copaci pe o suprafata de teren despadurita din Judetul Neamt in scopul sensibilizarii opiniei publice cu privire la necesitatea protejarii mediului. Evenimentul va fi monitorizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, si reprezinta o ocazie de a atrage atentia asupra problemelor de mediu ale Terrei, cum sunt poluarea aerului, apelor si a solului, distrugerea ecosistemelor, disparitia a mii de specii de plante si animale si epuizarea resurselor naturale. 



Toate stirile »